Om mig

Jag heter Katarina Ballaiova Hoverberg och arbetar med Ayurvedisk Yogamassage.

Tidigare har jag arbetat inom ekonomi och administration och även inom konferensbranschen.

De senaste åren har jag gjort en ”inre resa” då jag har upptäckt en hel del nya saker om mig själv.

Jag hade mycket problem med min rygg och skuldror pga det statiska arbetet och jag blev påverkad negativt av all stress och ett högt arbetstempo.

Det som hjälpte mig att må bättre både fysiskt och psykiskt var kundaliniyoga och regelbunden massage. Jag lyckades hålla igång kroppen genom träning, yoga och massage och när jag gick introduktionsutbildningen i ayurvedisk yogamassage blev jag helt frälst i denna behandlingsform! Det var som en kombination av de två sakerna som har hjälpt mig mest, det här ville jag lära mig!

 

Jag har alltid varit bra på att lyssna på min intuition speciellt från den dagen jag flyttade till Sverige i 2000 och fick börja om från början. Det är många saker som ska fungera när man lämnar sitt hem och kommer till ett helt nytt ställe med ett annorlunda språk, främmande människor och traditioner, inte minst inom arbetslivet. Det har varit en positiv och lärorik period med många utmaningar och mycket glädje.

Men det är lätt att hamna i en inrutad vardag med arbete, hemsysslor och olika aktiviteter.

Under yogamassageutbildningen blev jag påmind om vad som är ”viktigt”, att jag lyssnar på min kropp och mitt sinne som vi numera försöker ignorera ibland för att vi ska kunna prestera bättre.

 

För mig är det viktigt att njuta av varje dag med min familj, ha regelbunden kontakt med mina nära och kära, röra på kroppen, äta god mat, vara mycket utomhus och ha ett givande jobb där jag kan få andra att må bättre!

 

Vad är viktigt för Dig?

 

Om det är en djupgående och avslappnande kroppsbehandling är Du välkommen att höra av Dig till mig….

 

Med kärlek,

Katarina

 

Utbildad av Vandana Jain och Johan Westman på Axelsons Gymnastiska Institut (2010-2011)

Medlem i
pms4cm

 

 

Kontakta mig:

0709-670 658

kate@hoverberg.nu

”When your navel is strong, and your spine is open and flexible, and your lungs are powerful, you have what you need to welcome challenge as a friend”
/Yogi Bhajan